Nascholing

PICC lijn

Verpleegkundige

NB pas op bepaalde data zijn alleen toegankelijk voor ICON medewerkers. In deze scholing leert u alles over het verzorgen van een PICC lijn. Het flushen, medicatie toedienen, bloed afnemen en indien van toepassing het afkoppelen van een elastomeerpomp (Folfusor®) bij volwassenen. Het doel van de scholing is dat u na afloop in staat bent een PICC lijn bij volwassenen te verzorgen, te flushen, medicatie toe te dienen, bloed af te nemen en indien van toepassing een elastomeerpomp (Folfusor®) af te koppelen.

In deze scholing leert u alles over het verzorgen van een PICC lijn. Het flushen, medicatie toedienen, bloed afnemen en indien van toepassing het afkoppelen van een elastomeerpomp (Folfusor®) bij volwassenen.
Het doel van de scholing is dat u na afloop in staat bent een PICC lijn bij volwassenen te verzorgen, te flushen, medicatie toe te dienen, bloed af te nemen en indien van toepassing een elastomeerpomp (Folfusor®) af te koppelen.

De scholing bestaat uit een e-learning PICC lijn en een e-learning afkoppelen Folfusor® die u ter voorbereiding op de vaardigheidsles doorloopt. In de vaardigheidsles is er gelegenheid voor het stellen van vragen, bespreken van casuïstiek uit eigen praktijk en oefenen van deelvaardigheden rondom een PICC lijn.


Accreditatie

Accreditatie is toegekend met 4 punten (V&VN)

Kosten

De kosten per deelnemer zijn € 95,00 vrij van btw,  inclusief e-learning en koffie en thee.

Doelgroep

Verpleegkundigen

NB data voor ICON medewerkers:

19-09-2023 12.00-15.00 uur
20-09-2023 14.30-17.30 uur
10-10-2023 12.30-15.30 uur
Inlichtingen

Martini Academie, tel. 050-524 6039; mail: martiniwijzer@mzh.nl