Nascholing

PICC lijn

Verpleegkundige

In deze scholing leert u alles over het verzorgen van een PICC lijn. Het flushen, medicatie toedienen, bloed afnemen en indien van toepassing het afkoppelen van een elastomeerpomp (Folfusor®) bij volwassenen. Het doel van de scholing is dat u na afloop in staat bent een PICC lijn bij volwassenen te verzorgen, te flushen, medicatie toe te dienen, bloed af te nemen en indien van toepassing een elastomeerpomp (Folfusor®) af te koppelen.

NB DE SCHOLINGSDATUM VAN 10/07 IS GERESERVEERD VOOR DEELNEMERS VAN ZORGGROEP GRONINGEN.

In deze scholing leert u alles over het verzorgen van een PICC lijn. Het flushen, medicatie toedienen, bloed afnemen en indien van toepassing het afkoppelen van een elastomeerpomp (Folfusor®) bij volwassenen.
Het doel van de scholing is dat u na afloop in staat bent een PICC lijn bij volwassenen te verzorgen, te flushen, medicatie toe te dienen, bloed af te nemen en indien van toepassing een elastomeerpomp (Folfusor®) af te koppelen.

De scholing bestaat uit een e-learning PICC lijn en een e-learning afkoppelen Folfusor® die u ter voorbereiding op de vaardigheidsles doorloopt. In de vaardigheidsles is er gelegenheid voor het stellen van vragen, bespreken van casuïstiek uit eigen praktijk en oefenen van deelvaardigheden rondom een PICC lijn.


Accreditatie

Accreditatie is toegekend met 4 punten (V&VN)

Kosten

De kosten per deelnemer zijn € 90,00 vrij van btw,  inclusief e-learning en koffie en thee.

Doelgroep

Verpleegkundigen


Inlichtingen

Martini Academie, tel. 050-524 6039; mail: martiniwijzer@mzh.nl